Kom med allt till Jesus

Zach Williams – To The Table

Denna låt betyder mycket för mig. Det kan jag nog säga om många låtar i och för sig. Men den är sån tröst. Gud tar emot oss precis som när vi känner oss trasiga eller att vi har fallit. Visst ska vi inse det vi gör fel, men vi kan i alla livets situationer komma till Gud.
Själv har jag kommit till Gud när jag känt mig t.ex arg, ledsen eller förtvivlad och jag upplever att han är tar emot en precis som man är.

Men han vill ha hela ditt hjärta. I bibeln finner vi många ställen om detta:
Förtrösta på HERREN av hela ditt hjärta. *
Min son, ge mig ditt hjärta och låt mina vägar behaga dig. **

Vi kan inte heller komma till Gud halvhjärtade, är det något som Gud avskyr är det när vi tror att vi kan dölja saker för honom. Han ser rakt in i ditt hjärta. För Gud hjälper inga masker. När vi kommer nakna, precis som vi är då tar han emot oss med underbar kärlek och nåd.
* Ordspråksboken 3:5 – http://www.bibeln.se/las/2k/ords#q=Ords+3%3A5

** Ordspråksboken 23:26 – http://www.bibeln.se/las/2k/ords#q=Ords+23%3A26

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s