Vikten av ullkläder på vintern

I tisdags cyklade jag till Sällnäs (1,5mil enkel resa) med strumpor och vinterkängor. Efter ett tag blev jag superkall om tåna. Nu är det ju knappt kallt egentligen. Så jag satt på mig raggsockar innan jag cyklade hem. Men det blev ju inget bättre. Så jag funderade vad som var fel och insåg att jag hade bomullssockar. Så tokigt det kan bli om man inte är rätt klädd.

Så idag åkte jag in och handlade ullsockor. Så nu ska det nog gå bra. Nu kan jag nog klara mig med sommarskorna ett tag till om jag kör ullisarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s