Helgens utflykt

I helgen var jag hos pappa och hans familj och min halvbror. Det är trevligt! 🙂 Länge sedan jag träffade dem. Fick skjuts, så ingen cykel nu.

Igår var jag på trevlig gudstjänst i Brickebergskyrkan och lyssnade på en bra predikan av Ingemar Fhager. Den handlade om att vi fått en förmåga att skilja mellan rätt och fel, det är också något som kan tränas upp. Han kopplade det till sin erfarenhet av att fiska. Tyvärr försvann alla anteckningar från gudstjänsten så jag har inte mycket mer att skriva om den.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s