Allvarlig mjukdelsinfektion: mördarbakterien

Nu är det ungefär att år sedan jag låg inne för allvarlig mjukdelsinfektion (Nekrotiserande fasciit): mördarbakterien (Streptokocker A).  Idag är foten nästan i normalt skick och jag är så tacksam för det. Jag en aning mindre rörlighet, men i stort sätt lika.

Hur det såg ut då kan ni se på en separat sida (Inget för känsliga tittare). Så här ser det ut idag:

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Att vara med en sån sak får en att inse hur skört livet är. Läkarna var mycket oroliga för att jag kanske skulle dött. Men jag dock leva. Det var ett under. Hade jag inte fått skjuts in i precis rätt tid och blivit operarad i så god tid så vet hade det nog inte gått. Jag kan inte se det som något annat än ett under. Hade jag idag fått valt att inte gå igenom så hade jag inte valt att ändra något. Allt det som jag gått igenom har påverkat mig till var jag är idag. Min tro hade kanske inte varit så stark som den är idag och jag kunde inte fått gett det vittnesbördet om vad Gud gjort i mitt liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s