Det är så lätt att spy galla över någon som någon som uttrycker som verkligen kommer från hjärtat. Tidigare i livet har jag nog haft lätt för det, men idag tänker jag annorlunda. Hårda ord tar så mycket mer än vad man tror, upplever man inte det så är man förhärdad i hjärtat. Jag upplever att det är många som slänger ur “Hur kan du vara så dum så du tänker så?” eller “Du är sjuk i huvudet!”. Dem orden kan totalt knäcka en människa. Det är som att hugga någon med ett sylvasst svärd. En del människor tycks ta för vana att göra så och verkar inte förstå hur det kan kännas. Jag har säkert gjort det av misstag själv, men idag försöker jag nog i alla fall tänka mig för.

Hårda ord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s