Förkylning, knäproblem, för tidig julklapp och julklappstips! :)

Host! Host! “Snörvel!” “Snövrel!” Nu har det blivit en ordentlig förkylning och knäna har sagt ifrån. Skulle ha cyklat igår till Falun men jag kunde inte när jag känner mig som jag gör. Blev en lugn dag idag med Plugg, lite handling och julklappsfix.

This slideshow requires JavaScript.

Min käre far skickade julklappen lite tidigt i år. En trevlig present som jag kan nyttja när jag ska ut och cykla runt i Sverige. Boken “Stuglandet – En guide till fria övernattningar”, som listar och berättar om över 200 övernattningsstugor. Om det är någon är intresserad av tips på gratis övernattningar. Hör av dig!

Har du inte fixat alla julklappar än? Då har cykelevangelisten tips för dig! Prylar, har vi oftast tillräckligt. Då kan man istället ge bort tjänster! Det gör du enkelt genom ett A4ark som du klipper i lagom små kupongstorlekar och skriver vad du ger bort! Roligt, enkelt, uppskattat och kostar inte många kronor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s