Nyår

Gudstjänst

I inledningen hade de barnvälsignelse och lite afrikansk dans! Det var trevligt.

20171231_143909

Julia Lindén predikade om att vi har allt vi behöver hos Gud. Hur vi kan glädja oss med Gud i alla situationer. Att i glädje och lidande sätta sitt hopp och och söka Gud! Hur vi är beroende av Guds kärlek och nåd, vikten av att spendera Jättebra och utmanande.

Två verser ur predikan.

But whatever things were gain to me, these I have considered as loss for the sake of the Messiah. More than that, I consider all things to be loss in comparison to the surpassing value of the knowledge of Messiah Yeshua my Lord. Because of Him I have suffered the loss of all things; and I consider them garbage in order that I might gain Messiah and be found in Him not having my righteousness derived from Torah, but one that is through trusting in Messiah—the righteousness from God based on trust. My aim is to know Him and the power of His resurrection and the sharing of His sufferings, becoming like Him in His death— if somehow I might arrive at the resurrection from among the dead.
Filipperbrevet 3:7‭-‬11 (Tree of Life)

“Jag säger inte att jag har saknat något, för jag har lärt mig att vara nöjd med det jag har. Jag kan leva enkelt och jag kan leva i överflöd. Med allt och med alla förhållanden är jag förtrogen. Jag kan vara mätt och jag kan vara hungrig, leva i överflöd och lida brist. Allt förmår jag i honom som ger mig kraft.”
Filipperbrevet 4:11‭-‬13 (Folkbibeln 98)

God fortsättning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s