Vittnesbörd om bilen jag hade tills nyss

I november ställde jag av min bil, en bucklig gammal VW Caddy med ganska dålig kopplingen som jag köpt för 7500kr (för ett år sedan ungefär), tänkte jag skulle cykla hela vintern och hade ändå inga vinterdäck. Eftersom jag inte använde den så stälde jag av den och kopplingen var så dålig så tänkte jag att jag nog inte får så mycket för den om jag sålde den. Så blev det inbrott i garaget och de hade bara slagit sönder en ruta för att få upp motorhuven och tagit batteriet. Jag tänkte “Jaja, det är bara en bil. Prylar är världsliga saker.”.

Så jag ringde polisen och försäkringsbolaget. Sedan så bogserades min bil till verkstan och det gick en tid. Så kom min slutlön och jag tänkte “det här kommer jag inte klara mig på”. Någon dag senare så kom ett besked att jag fick mer än vad jag trodde jag skulle få för bilen i inlösning! Jag räknade på hur långt det skulle räcka och det tecker upp mina utgifter kostnader för månaden med lite marginal. Så Gud planerar och har omsorg om oss, han känner till våra problem innan de har kommit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s