Vardaglig välsignelse – Herren planerar

Idag hade jag en vän på besök en sväng. Eftersom jag cyklar mycket och fryser mycket lätt så har jag varit behov av ett mellanlager som andas och funkar när man blir ansträngd (bomull har en förmåga att bli kallt om det blir fuktigt). Så kom han helt spontant och sa att han hade en tajt och bra kofta som jag kunde få, som dessutom var i 70% marinoull (mixad med polymide och elastane). Supertacksam till honom och till Gud. Det är så häftigt när man ser hur Pappa ser ens behov. Det var verkligen precis det jag behövde. Så jag känner mej som välsignad även om jag just nu inte har jobb. Jag vet att Gud har en plan ändå, det är inget att oroa sig för. 🙂 Det är Guds stora nåd och kärlek, inget jag på något sätt förtjänar. Tänk att jag får ha mat på bordet, tak över huvudet en varm säng, en cykel att transportera mej med och bra kläder. Jag har det så bra! Trotts att inte försäkringspengarna har kommit in så jag inte kan handla grejer jag egentligen skulle behöva.

Därför säger jag er: Bekymra er inte för ert liv, vad ni ska äta eller dricka, eller för er kropp, vad ni ska klä er med. Är inte livet mer än maten och kroppen mer än kläderna?

Bekymra er därför inte och fråga inte: Vad ska vi äta? eller: Vad ska vi dricka? eller: Vad ska vi klä oss med? Allt detta söker hedningarna efter, men er himmelske Far vet att ni behöver allt detta.

Matteusevangeliet 6:25,31-32 (Svenska Folbibeln 2015)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s