På plats i Skattungbyn

Nu är jag hos min vän och hennes kille som bor enkelt i ett del i ett hus med bara el för laddning, vedspis och så hämtar de vatten i en bäck. Dem håller på att timmra en stuga. De lever enkeöt men med god gemenskap i byn. Många i vårt I-land skullr nog har svårt för den standarden men jag tycker människor som kan leva så enkelt insprirerar till ett mer praktiskt sundare sundare sätt att leva. Vårt bekväma I-landsliv gör oss mer isolerade och hälsan tror jag egenligen inte mår bättre. Är välstånd och lyx så bra bara? Hur enkelt vi kan tänka oss att leva är individuellt. Men jag tror det skulle vara nyttigt för många att skala av sitt liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s