En underbar helg och ett vittnesbörd!

Det var en härlig helg i Skattungbyn. Med mycket nya tankar om kollektiv och hur man kan skala av litet och leva enkelt. Nya bekantskaper och upplevelser. Nya tankar om kollektiv och hur det kan byggas kom.

Det häftigaste var ändå det som hände efter den katolska mässan i Equmeniakyrkan i Mora där jag stannade kvar och bad efteråt. Eftersom jag är vimsig lade jag ifrån mej mobilen på hatthylla och gick ut. Kyrkan var tom och låst och det var bara 2 timmar till tåget gick. Jag blev en kort ögonblick frustrerad över min egen klantighet och bad “Gud! Förbarma dig!”, jag blir ju så less på mej själv ibland. Så jag gick in på en restaurang och frågade om telefon och började ringa. Prästen som förrättade mässan fick jag inte tag på (tror han höll mässa på ett annat ställe), sen ringde jag mamma för att få tag på något nummer. Ingen fick tag på något. Men Gud han är intressant, han överraskar oss. Plötsligt så ser jag att restaurangägaren ringer och får tydligen tag på en fastighetsägare som i sin tur får tag på vaktmästaren som var snäll och kom ner.

Det är en underbar Gud som hittar på lösningar när vi strular till det. Jag fick mobilen i tid så jag kunde köpa mat och hann med tåget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s