Att resa med cykel på tåg – tillbaka till Berget

20180310_154124.jpg

Ja, att resa med cykel på tåg är praktiskt men det är några saker att tänka på. Det är olika regler på tåg. På SJs tåg måste man ha en väska till cykeln. Så jag köpte en sån väska. Så när jag kom till stationen så packade jag min cykel.

 

Den modellen jag har kostar ca 800kr och är bra om man ska cykla till och eller från stationen. Dock är den känslig! Så bär i sadeln, inte i handtagen.

I alla fall så visade det sig att på Tåg i Bergslagens tåg så vill dem att man har cykeln som den är och bara sätterfast den i en cykel/barnvagnshållare. Så kolla med det tågbolag du skall resa vad det är för regler om cykel, för det kan alltså vara olika.

20180310_170347.jpgNu är jag tillbaka i Rättvik (ankom igår) på Berget i lugnet.

20180310_171825.jpg

Nu ska jag ta det lugnt och njuta av stillheten där jag kan komma närmre Gud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s