Sommar

Nu är sommaren här som många väntat på. Men ändå så tycker vi ibland att det är för varmt. Jag tror att det är wn typisk sak vi som kristna kan visa på skillnad. Varför ska vi klaga på vädret? Det blir inte bättre för att vi klagar. Frid kommer bla genom att acceptera läget som det är. Observera utan att värdera. Vi har så svårt för detta. Men det är så viktigt att vi inte klagar över saker vi inte kan förändra. Jag kommer på mig själv ibland, det är en träning men så viktig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s