Nytt jobb

Sedan april har jag jobbat åt Samhall, med fadtighetsservice. Mycket röra, men en bra chef. Sedan tisdag är jag uthyrd till en fotbollsanläggning som vaktmästare. Det är nog de bästa arbetsuppgifterna jag haft. Jag tycker skjälv att det går mycket bättre och att jag mår mycket bättre när jag har mitt ansvarsområde och får sköta det själv, eftersom jag har asberger. Sen är det skönt att inte ha någon som säger åt en att fuska för att att jobbet ska bli enklare. Jag orkar inte när det blir för mycket sånt. Jag har tagit många jobb bara för attt ha något. Äntligen får. jag ett jobb med arbetsuppgifter jag tror jag kommer trivas med. Även om det kan bli lite ensamt. Jag är så tacksam att det äntligen känns som att livet börjar flyta på ett tag nu. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s