Politiska budskap från Gud

Nu så här kring valet så sägs Gud ha så mycket att säga om politik. Någon får ett budskap om att Gud är sur på att kristna inte har till sig SD och någon varnar oss för att rösta på dem? Människor har gjort så här i alla tider, använt Gud för sina syften. För jag har mycket svårt att tro att dem som får sådana budskap hade något motstående uppfart ung innan? Jag är försiktig med att hota med dom men vi ska passa oss att säga att “Gud säger åt oss att göra så här” för att få fram våra egna syften. Vi skall inte missbruka Herren vår Guds namn och det är riktigt allvarligt när man gör på detta viset. Så vi som lyssnar på alla det här som kristna profiler går ut med. Vi får inte vara partiska utan och ta till oss sånt som går i linje bara med vi tycker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s