Mycket tankar kring valet

För fyra år sedan var jag med i inte kristen, var medlem i SvP, arbetslös och tog inte så mycket ansvar för mitt liv. Idag ser min liv helt annorlunda ut. Det har varit en mycket att tänka på igenom valet. Vi har klimathot, oroligheter i landet, tugnt att driva småföretag, bristande arbetsförmedling, diskussionen om att införa dödshjälp, mycket politiskt våld, brister i vården, för lite poliser,  många aborter, integrationsproblem samtidigt som det är många människor som behöver hjälp. Det är bara av några problem vi har i samhället. Men jag har landat i att rösta borgligt.  Som kristen så tycker jag dödshjälp och abortfrågan är extra viktiga. Det handlar ju människovärde. Alla människor har ett unikt värde och ingen annan ska bestämma om ens rätt till liv.

Läste att det är bristande tilltro till demokratin.  Det är tragiskt att människor känner så. Vilket samhälle vill vi leva i? Framförallt, vilket samhälle vill vi låta barn leva i när dem växer upp?

Jag har tagit ställning och beslutat mej för att rösta på Krisätdemokraterna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s