Om bloggen och hur du kan bidra?

Min förhoppning är att sprida budskapet om Jesus och Guds rike samt samt inspirera till en mer aktiv, hälsosam och miljömedveten livsstil.

Det innebär att jag kommer dela tankar och erfarenheter ur mitt liv, vittnesbörd om hur Gud påverkar mitt liv, recensioner om böcker, utvärdingar om cykelprodukter jag testat, tips och råd om cykling. Har även tänkt att ni genom bloggen kan få följa med mig på längre turer och tävlingar. Du som är intresserad hur det är att leva som kristen, är intresserad av att leva aktiv (du som cykelpendlar, gillar friluftsliv och utövar idrott) eller bara är nyfiken på vem jag är kan vara intresserad av denna blogg!

Om har du en längtan att sprida evangeliet och ett intresse av cykling om så kan du höra av dig om du är intresserad av att vara delaktig i bloggningen. Jag öppen för att släppa in gästbloggare och det går alltid att utöka till “cykelevangelisterna”! Se Kontakt! Du kanske vill vara med och göra en evangelisationscykelresa? Besök Facebookgruppen Cykelevangelisation! Har du inte Facebook kan du kontakta mig på annat sätt.

I sättet jag skriver försöker jag undvika att skriva ut människors namn som inte är offentliga. I de bilder jag lägger ut försöker jag att inte få med ansikten på personer som inte gett sitt medgivande eller är offentliga personer. Om det känns som att jag har trampat på någons integritet så hör av dig, så redigerar jag det som har blivit fel.